"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

marți, 6 octombrie 2009

BANI DIN POZE

Sintagma "gandul creaza realitatea" a facut voga si este afirmatia cea mai des acceptata astazi. Ea reprezinta insusi scheletul pe care s-a construit best sellerul "The Secret". Dar de la gand pana la materializarea lui in realitate se folosesc adesea diverse metode adevarate trucuri catalizatoare: vizualizare, mesaje subliminale, hipnoza, afirmatii. Functioneaza? Unii spun ca da, iar printre ei ma numar si eu. In urma cu cincisprezece ani, folosind metoda vizualizarii propusa de bunul meu prieten Ovidiu Panea si tinand cont de atentionarea lui ca banii nu sunt un scop, ci un mijloc, am reusit ca in termen de cateva luni, sa ma deprogramez de la ideea ca nu am suficient de multi bani pentru o masina noua si sa vizualzez una noua, cea pe care ulterior am si cumparat-o. Exercitiul l-am extins apoi si asupra altor obiective nu neaparat materiale si va asigur ca functioneaza. El a devenit astazi un principiu de viata. Ce a facut el atunci nu stiu. Acum mi-a marturist ca atunci era NLP coaching. Dar mai jos am sa vorbesc despre altceva.

Cum ne poate ajuta computerul?

Uni sunt de parere ca ar fi indicat sa se utilizeze mesaje subliminale cum ar fi de exemplu o imagine, de felul celor propuse in articol, pe care s-o postezi pe ecranul computerului si s-o uiti acolo. Rezultatele pot aparea imediat sau intr-un timp mai indelungat, cu observatia (mea) sa nu uitati sa si munciti in acest timp:) Mai zic specialistii ca daca combini afirmatiile cu mesajele subliminale sucesul este garantat. Spun ei. Voi puteti verifica utilitatea acestor instrumente, oricum ce va costa!?
Doua chestiuni raman importante din momentul in care mesajele subliminale incep sa-ti aduca banii: in primul rand, increderea in tine si in al doilea rand, sa nu uiti ca mesajele subliminale pe care ti le induci, nu sunt formule magice, ci doar niste biete unelte.

Daca totusi banii nu sunt chiar atat de importanti pentru voi, ci cu preponderenta valorile spirituale, atunci va propun sa utilizati imaginea alaturata. Aveti curaj?






Succes!

12 comentarii:

  1. Da.
    Imaginea propusa de tine actioneaza subliminal atingand programul mental al dependentei de bani, dar e lipsita de efecte asupra progamului care determina bunastarea materiala. Adica, contrar tuturor aspectelor actuale, obsesia fata de bani e o caracteristica care nu genereaza automat bunastare. Dimpotriva. Determina un set de comportamente negative care te transforma intr-un sclav al banului si-indirect- al celor care-i detin si manipuleaza. Astfel, dependentul de bani ajunge sa ii faca, sa-i tezaurizeze si apoi traieste sub imperiul groazei ca i-ar putea pierde. Practic vorbind, cel care "ruleaza" acest program mental poate avea bani,dar viata ii ramane nefericita si neimplinita.
    Cam asta e parerea mea si cred ca pot privi lejer la imaginea aia fara sa ma sperii de ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara Iris,

    Tu da! Dar uite, am un prieten care-si gaseste fericirea cand se uita zilnic in extrasul de cont. Suprema fericire.:) Si are mai multe extrase si foarte mari. Nu-l invidiez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu m-as uita la niste extrasuri de cont -pline, of course- ca la niste tablouri pictate de pictori celebri! Dar cum nu mi se arata, rasfoiesc blogurile tale si mai uit de lipsa banilor!
    Dan pe camila - asta unde e? in Egipt sau in Tibet?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna poetessa,

    In Egipt, 2007. Pohta ce-am pohtit!
    Am vizualizat-o... si-am facut-o! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelente blog. Me gustó mucho. Felicitaciones.-

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesat ce spuneti! Aceleasi idei le-am citit si la Pavel Corut, dar n-am dus cartea pana la capat, ca spunea, ca decat sa pierdem timpul spunand o rugaciune, mai bine meditam, gandindu-ne la lucrurile pe care ni le-am propus sa le obtinem.
    Dar parca m-ar tenta sa-mi schimb masinuta..ca am un Tico mic-mic ;))
    Dar daca eu vreau sa am un bebe blond, cret, cu ochi albastri, oare o poza cu un bebelus asa, m-ar ajuta?
    Am o prietena care s-a rugat toata perioada sarcinii ca bebelusul ei sa nu-i mostenesca nasul ei mare si si-a pus o poza pe birou cu un bebe model, iar cand a nascut copilasul chiar semana cu cel din poza...
    Oare merge???

    RăspundețiȘtergere
  7. @ale,
    Muchas gracias! :)

    Saru'mana aalliinnaa :)

    Sunt foarte bucuros de vizita ta.
    N-am citit nicio carte de-a lui Corut si nu regret...:)
    Toti bebelusii seamana intre ei. Problema cu nasul insa va ramane deschisa pana ce copilul va iesi din adolescenta. Uite, bunaoara eu aveam un nas mic in copilarie si-acum am ditamai coroiul:))))) Te-am incurajat?
    Daca totusi il vrei blond si cu ochi albastri... acolo in nord este mai simplu... voi aveti multi barbati blonzi si chiar si cu ochi albastri... Probabil ca mamele lor nu s-au uitat la poze..:))))
    M-a binedispus comentariul tau. Sper sa nu te superi...:)
    PS: ai avut un puseu de respect... nu e cazul:) Ma bucur daca imi spui pe nume.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi Dan Ioanitescu!

    I don't understand your language but I really enjoy the pictures and the design of your space, I loved especially the image of your avatar, it's great!

    Thank you for visit my blog!

    Regards from Argentina!

    RăspundețiȘtergere
  9. Amatista,

    I thank you for your appreciations.
    If you have any difficulties to read the articles, please try "Google translate", front page , right side.
    I thank you too, for your visit!
    Regards! :)
    From Romania!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dan, ceea ce afirmi tu aici are rezultate in practica numai ca ai uitat sa precizezi un amanunt important: este foarte greu sa materializi gandul! sa nu-mi spui ca n-am dreptate! una e sa-ti doresti ceva si alta e sa vizualizezi ceea ce-ti doresti! da, abia atunci functioneaza. am testat si eu chestia asta. a functionat. dar pentru a ajunge aici, e nevoie de ceva practica.

    apoi sa nu uitam ca si gandul negativ se poate materializa pt ca tot o dorinta este. de aceea e bine sa gandim pozitiv. asta e legea atractiei universale. Buddha spunea ca "Suntem ceea ce gandim, tot ceea ce suntem naste din gandurile noastre, cu gandurile noastre construim lumea."

    RăspundețiȘtergere
  11. Shanti,
    Bine ai venit!
    The secret! Corect!
    Am avut surpriza sa gasesc la Aivanhov aceleasi idei doar ca in loc sa te adresezi universului, te adresezi lui Dumnezeu. Probabil ca nici ideile lui nu sunt. Ele sunt decat lumea. HI,HI! Secretul lui Polichinelle.:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Poti sa elaborezi mai mult pe tema acestui subiect? Te-ai inspirat din filmul "the secret" cu joe vitale?
    George,
    bani.

    RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: