"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

MESAJE ASCUNSE



Doua-trei chestiuni care v-ar putea interesa:

7 comentarii:

  1. Chiar e "amazing"! Mai ales ultima parte cu Leonardo da Vinci!
    Nu stiu de ce acest pictor a nascut atatea controverse si scenarii...
    Oare chiar ascundea ceva? Sau voia sa transmita prin opera sa, altceva, mai profund...

    RăspundețiȘtergere
  2. ... mai profund, cum ar fi homosexualitatea sa sau poate chiar dorinta de a fi femeie (vezi suprapunerea celor 2 portrete).

    RăspundețiȘtergere
  3. Alina, :)
    Leonardo avea mintea'ntortoheata. Ascundea in tablouri diverse "chei" catre secrete care nu trebuie dezvaluite... se zice. Secretomania si misteromania erau puternice pe vremea lui si s-au pastrat si in zilele noastre. Noroc cu mass-media!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca o precizare:
    ca ezoterist lasa profanii sa se bucure un tablou frumos al realitatii pe care o percepeau cotidian si de fapt tabloul reprezenta un mesaj catre initati, pentru realitatea revelata lor. Cele doua aspecte ale realitatii: fata vazuta si cea nevazuta( sau ma rog, vazuta de catre cei alesi... intre ei:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Serios?
    Oare chiar ascundea ceva sau e pur si simplu o inventie, o cautare de senzational a celor de astazi - vezi "Codul lui Da Vinci"
    Am vazut filmul si mi s-a parut cea mai mare prostie inventata...

    Si, sa spunem, ca transmitea un mesaj prin picturile sale, a existat cineva care sa le fi dezleagat?? ( in afara de Dan Brown)?

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca Dan Brown s-a prins de unele, poate ca or mai fi fost niscai destepti si inaintea lui. Da Vinci nu e singurul care a facut asata. Vezi anamorfeze... trebuie sa fie pe Google, nu se poate.

    RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: