"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

duminică, 28 noiembrie 2010

JEROME MURAT

CUM FACI ILUZIA PERFECTA?
 Acesta este secretul mimului si ventrilocului iluzionist Jerome Murat, care a reusit sa capteze atentia si sa fascineze milioane de spectatori si telespectatori din Franta, Italia, Portugalia si Spania cu statuia sa vie. El inca evolueaza cu acest numar de succes la teatre si cabarete celebre - "Crazy Horse" din Monte Carlo fiind unul dintre ele.

4 comentarii:

  1. Absolut IMPRESIONANT!

    Să mai crezi în ce vezi, NA! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Videoclipul acesta circula de vreo trei ani pe net. Tipul chiar a fost si premiat in cariera lui.... Si da, intr-adevar este un mare artist...
    Ca sa vezi unde se ascundea cea de-a opta arta... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Habar n-aveam de existenta lui...
    Multumesc mult , Dan ! Esti un tip bine informat .Jos palaria !

    RăspundețiȘtergere
  4. Radule,
    N-am niciun merit, crede-ma!
    :))
    Ma informeaza vreo trei prieteni, din aceea care inrosesc internetul aruncand cu e-mailuri in populatie, care imi transmit zilnic mesaje cu snopul. Vreau nu vreau, ele se regasesc in inbox. Asa am ajuns sa am cateva sute inca necitite, chestiune care evident este foaaaaarte... stresanta.
    :))
    Ghinionul este ca nu le poti recunoaste pe toate dupa subiectul anuntat, caci el se schimba cateodata si uite-asa ajungi sa le primesti pe cate unele de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: