"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

joi, 8 decembrie 2011

MINTE-TE CONVINGATOR !

Zece sfaturi pentru o autosugestie reusita din cartea
PUTEREA EXTRAORDINARA A SUBCONSTIENTULUI TAU
de Joseph Murphy

1. Sentimentul care insoteste vizualizarea este foarte important . De aceea, trebuie sa simtiti orice sugestie pe care o trimiteti catre subconstient ca si cand aceasta reprezinta o realitate.

2. Nu dati atentie diferitelor obstacole (argumente ale ratiunii privind inutilitatea efortului dvs.) si nu incercati sa va impuneti vointa. Tot ceea ce aveti de facut este sa aveti imaginea clara si pre
cis conturata a ceea ce doriti sa obtineti, pastrandu-va increderea.

3. Un citat din Biblie exprima intr-o forma plastica o idee fundamentala: ‘’ Tot ceea ce cereti, sa credeti ca ati primit deja si vi se va da’’. A crede inseamna a accepta un lucru ca fiind adevarat, inseamna a trai cu senzatia ca el exista. Pastrati mereu aceasta stare in voi insiva; veti trai in realitate, dupa un timp, bucuria implinirii.

4. Unii ar putea spune: ‘’ Mi-am umplut mintea de sugestii pozitive si totusi nu s-a schimbat nimic in viata mea’’. Raspunsul la acest argument este ca nu ati facut ceea ce spuneti deoarece ati lasat mintea sa se intoarca la gandurile pesimiste cu care ea era deja obisnuita, ganduri care au neutralizat repede eforturile dvs. anterioare.

5. Cand semanati un bob de grau nu-l mai dezgropati pentru a vedea daca a incoltit, ci asteptati increzatori ca el sa rasara si sa dea rod. Tot asa procedati si in lucrul cu subconstientul. Lasati sugestiile sa prinda radacini adanci si sa dea roade in viata de fiecare zi.

6. William James, parintele psihologiei americane, spunea vorbind despre puterea subconstientului: ‘’Actioneaza ca si cand lucrul pe care ti-l doresti exista deja si el va aparea cu siguranta, implinind astfel dorinta ta puternica’’.

7. Subconstientul accepta tot ceea ce ii este impus sau, cu alte cuvinte ceea ce ganditi in mod permanent. El nu este interesat daca gandurile dvs. sunt bune sau rele, adevarate sau false. Desi subconstientul are propria sa vointa, va acepta in intregime sugestiile si imaginile mentale cu care il hraniti perseverant si va va rasplati in consecinta.

8. Legile subconstientului sunt legi care implica foarte mult puterea credintei din partea unei fiinte umane. Prin urmare, trebuie sa credeti in actiunea sa pentru a avea rezultate.

9. Exista doua tipuri de oameni: pe de o parte sunt cei plini de incredere si speranta, care stiu ca s-au nascut pentru a reusi in tot ceea ce intreprind ; iar pe de alta parte sunt cei plini de indoieli si teama, de incertitudini si prejudecati. La ambele categorii subconstientul lucreaza pentru a realiza ceea ce a fost programat. Cu totii vedem rezultatele datorate modului in care ne-am programat pana in acest moment, constient sau nu, subconstientul. Reprogramarea subconstientului, dupa cum ati vazut, este o alegere personala care implica sacrificii, focalizare, incredere, inainte ca rezultatele positive sa apara.

10. Este ceea ce gandesti, aspiri si crezi cu fermitate. Vizualizati deznodamantul fericit al situatiei cu care va confruntati si traiti anticipat bucuria reusitei. 

De-aici incolo calea catre schimbarea paradigmei, catre reusita personala dar si catre nevazute este deschisa... De-acum puteti vedea vedea zane si arhangheli. Acesta este mecanismul. 


2 comentarii:

 1. E valabil şi pentru extratereştri?
  :))
  Dane, trăim într-o lume în care am preluat iluzia predecesorilor noştri şi o perpetuăm fie că vrem, fie că nu.
  E o eroare afirmaţia că adevărul te-ar elibera. Adevărul te face nefericit. De aceea, oamenilor le plac poveştile. Prin intermediul lor îşi fac existenţa mai suportabilă.
  Şi atunci, decât să mă văd ca pe un biomecanism scufundat într-o supă electromagnetică sau ca pe un nod într-o reţea neuronală, mai bine mă programez să văd zâne şi arhangheli, dacă asta mă ajută să-mi fac existenţa mai frumoasă.
  Se pare că ideea din Matrix e mai aproape de adevăr decât de ficţiune.
  Vorbeam ieri cu cineva. Îi explicam cum "văd" eu la distanţă. Şi i-am spus că fenomenul e relativ simplu: culeg informaţii din câmpul lui electromagnetic. Aşa pot să ştiu cum se vede el pe sine şi cam tot ce emite.
  E drept, că mi-e neclar mecanismul prin care fac acest lucru. Dar sunt convinsă că, pe măsură ce reuşesc să-l controlez tot mai bine şi să-l practic tot mai eficient, voi descifra şi tehnica.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mai rămâne să aflu şi la ce-mi foloseşte acest lucru.
  :))

  RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: