"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

duminică, 8 ianuarie 2012

PARANORMAL - COPIL OUAT


SENZATIONAL! Un copil ouat! 
S-a intamplat in Romania.

„In dimineaţa zilei de marti, 3 ianuarie a.c., în ograda doamnei Sultana A., văduvă, fără copii, aflată în strada Vătraiului din Romaşcani, judeţul Iaşi, s-a întâmplat o minune: o raţă din rasa Pekin a ouat un ou, în a cărui găoace se afla un copil. Deoarece raţa doamnei Sultana nu mai ouase deloc în ultimele şase luni, gospodina s-a hotărât să o taie şi să o pună la frigare. În dimineaţa cu pricina, intrând în coteţ, S.A. a rămas siderată de ceea ce i-a fost dat sa vadă. Orătania  "născuse" sau mai degrabă ouase un copil. Considerându-l un semn şi un dar de la Dumnezeu, Sultana A. a cruţat raţa şi a chemat preotul sa facă o sfeştanie iar puiul de om se află acum în incubatorul maternităţii Spitalulului Clinic de Obstetrică si Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi şi este bine păzit de agenţi ai SRI.


Copilul minune este un băieţel de 7,5 cm. şi are 39 de grame, iar numele care i-a fost înscris in Certificatul de Naştere este Ion A., după numele de familie al mamei sale adoptive.




Stirea însoţită de fotografii a intrat  de-acum in atenţia "The Guiness Book of World Records" pentru a fi introdusă în ediţia din 2011, deoarece cei mai mici copii din lume înregistraţi până astăzi sunt Amillia Sonja Taylor de 24,13 cm, cu o greutate de 280 de grame şi Rhumaisa Rahman, care la naştere avea 244 de grame. Fiind vorba de un caz fără precedent, raţa a fost luată de către agenţii SRI pentru cercetări. Martori de incredere, a căror probitate morală nu poate fi pusă la îndoială, susţin ca unii dintre agenţi erau străini, căci vorbeau între ei engleza americană, însă au existat şi caţiva martori mai avizaţi, care au avansat ideea că este vorba despre agenţi ai CIA.

Probele
Fragmente prelevate din cojile de ou care au fost trimise spre a fi analizate la Vatican, ca şi la Anthropologycal Worldwide Research Instiute Massachusetts, de pe lângă Smithsonian Institution Anthropology din Washington D.C., în Statele Unite ale Americii si la Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology din Leipzig, în Germania precum şi la Muzeul Grigore Antipa, s-au dovedit în final a fi dintr-un material de provenienţă necunoscută, cu un conţinut de calciu pur avand o concentraţie de 120,18%, o puritate absolut imposibil de obţinut cu tehnologia zilelor noastre şi cu proprietăţi organoleptice care îl apropie într-un fel, de un produs utilizat în industria alimentară.

rerea biologilor
 Deşi raţa a fost confiscată de către agenţii SRI imediat după eveniment, se ştie din surse sigure că ea trăieşte şi se află acum într-unul din laboratoarele Institutului Louis Pasteur din Bucuresti. Deoarece raţa nu prezintă elemente genetice ieşite din comun, biologii sunt derutaţi şi nu au putut încă să se pună de acord asupra genomului lui Ion. Histobiologii şi geneticienii aşteaptă probe de ţesut celular osteo-muscular, care deocamdată se consideră că este prematur să poată fi prelevate. Numai după analize riguroase, declară ei, se poate determina cu exactitate natura umană sau nonumană a lui Ion.
Unii dintre ei sunt de părere că este vorba despre un mutant, deoarece există precedente, cum ar fi bunaoară cel din Zimbabwe, când s-a născut omul-capră sau cel din Turcia in care o oaie a fătat un miel cu cap de om. Alţi biologi si zoologi de renume mondial resping ideea unui mutant, deoarece băieţelul Ion are o aparenţă complet umană.

Părerea ozenologilor
Specialiştii in ufologie consideră că este vorba de experimentul unor extratereştrii reptiloizi, provenind dintr-o specie diferită faţă de rasa de reptiloizii umanoizi care conduc acum lumea şi care incearcă sa distrugă rasa umană, ştiut fiind faptul că, la origine, păsările provin din reptile, aşa cum o demonstrează fosilele de Archaeopteryx găsite in Bavaria. Archaeopteryx, din cauza trăsăturilor sale atât aviare, cât şi reptiliene, poate fi considerată o formă intermediară între cele două tipuri..
In sprijinul afirmaţiei lor, ozenologii o aduc pe răţuşca Stumpy din Hampshire, din Marea Britanie, care a ieşit din găoace cu patru picioare.
Părerea Bisericii
Cu toată abilitatea proverbială a presei, numai fericita mamă adoptivă a lui Ion, Sultana A. şi un vecin de-al ei, Vasile G., au putut fi intervievaţi până în prezent. Dacă vecinul V.G. susţine că a văzut astă-vară un vagabond, care dădea târcoale raţei şi care se uita lung şi ciudat la ea, atunci când aceasta ieşea pe baltă cu suratele ei, în schimb preotul a refuzat să dea vreo declaraţie, deoarece până în acest moment Biserica nu şi-a formulat o poziţie oficială asupra straniului eveniment. Dacă a fost o minune a lui Dumnezeu sau lucrătura Diavolului, acest lucru va putea fi decis doar într-un conciliu ecumenic coordonat de către Papă, chiar dacă raţa se afla la momentul descoperirii lui Ion, în ograda unei romance creştin-ortodoxe. Doamna Sultana A. a declarat că a fost invitată atât la Vatican cât si la sediul SRI pentru audieri. 
 
Părerea spiritualiştilor 
Spiritualiştii au diverse păreri. Americanii susţin că este un semn prevestitor al începerii Armaghedonului şi că Apocalipsa deja a început. Alţii, dimpotrivă, sunt convinşi că prezenţa agenţilor CIA dovedeşte că se-ncearcă muşamalizarea rezultatelor unui experiment capital care face parte din tenebroasele acţiuni ale conspiraţiei mondiale. Spiritualiştii indieni văd fă urmă de îndoială semnele karmice ale reîncarnării lui Krishna, pe când cei arabi consideră este un semn de la Alah si  că acesta ar fi semnalul aşteptat al Jihadului islamic. Spiritualiştii români sunt confuzaţi în parte, datoritărerilor prea categorice ale celorlalţi spiritualişti de marcă dar sunt tot mai multe voci care recunosc în Ion pe multaşteptatul Mesia românesc, care a venit să salveze poporul român si să-l aşeze acolo unde îi este locul, în fruntea tuturor popoarelor care vor fi mântuite. Altii îl consideră a fi fiind Zamolxis. Apologeţii saltului cuantic 2012d în Ion prototipul omului viitorului, primul om spiritual din a cincea dimensiune, care prezintă deja  modificări ale structurii genetice şi al cărui ADN are de-acum cu 12 spire răsucite mai mult la numătoare. Geneticienii însă, a căror părere este aşteptată cu cel mai viu interes de către toata lumea, vor avea însă indubitabil ultimul cuvânt, bineîeles dacă CIA-ul le va permite.

12 comentarii:

  1. Surse care doresc sa isi pastreze anonimatul au afirmat ca oficiali de rang inalt au initiat un dialog cu asa zisa "minune de la Romascani", care se pare ca vorbeste fluent limba chineza.

    Aceleasi surse au afirmat ca explicatia este mult mai simpla, fiind de fapt vorba de un banal accident de munca. Mecanicul de intretinere Huo Xiang, 39 ani, a alunecat pur si simplu din rata mecanica in timpul unui control de rutina, speriat fiind de imaginea doamnei Sultana A, cu securea in mana, indreptandu-se catre aparatul care il adapostea.

    Ceilalti 7 membri ai echipajului refuza sa coopereze inca cu autoritatile. Sunt neclare motivele pentru care Romascani-ul a devenit un punct de interes pentru mini serviciile speciale chineze precum si posibilele ramificatii internationale ale acestui incident de ograda. Detinerea de rate pe toata raza comunei a fost interzisa pana la noi ordine.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))

    Minunatilor ce sunteti voi!
    Va imbratisez!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super...minunate povesti...baga in ceata de tot credulii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dane, din postarea cu cămiloiul știu că mă bănuiesti, dar te asigur pe această cale că nu eu sunt tatăl copilului raţei.

    RăspundețiȘtergere
  5. In Evenimentul zilei , pe la nasterea lui , nu mult dupa aceasta , pe prima pagina aparea intr-o buna zi cam proasta , o stire despre unul care facea fericite niste gaini . Cred ca era de prin Moldova de jos , a lui Gogosarus-Umplutus , acel experimentator de inginerie genetica de tip nou , postrevolutionar . Acum , dac-o fi incercat si cu vreo rata , nu se stie bine ...sunt si lucruri bestiale pe care mal-faiteurii le feresc de lumina zilei . Le-o fi si lor rusinica, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Radule, nu cred ca gaina mama are vreun motiv de rusine si nici tatal copilului din ou, fie el Cristoiu sau alt eminent analist sau abil utilizator al anusurilor.

    Cine merge cu trenul spre Iasi, sau chiar cu masina spre Iasi si Suceava, va vedea in acea mirifica si imaginativa Moldova de Jos, niste benzinarii ale unui om de afaceri prosper nascut pe fericitele mealeaguri. Petrolistul nostru se numeste Nelu Galbenus si este evident, dupa cum relateaza localnicii care nu au plecat in Spania, nascut din ingenioasa combinatie dintre albusul cocoselului neascultator si locul geometric al fertilitatii atragatoarei gaini. O poveste de succes, ca sa ma exprim asa!

    Sa nu subestimam, asadar, ingineria genetica! Cine stie cate talente intreprinzatoare nu distrugem cu inconstienta cand ne fierbem ouale!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. "vecinul V.G. susţine că a văzut astă-vară un vagabond, care dădea târcoale raţei şi care se uita lung şi ciudat la ea".... eu zic ca rata a fost violata de vagabondul respectiv! Rata nu facuse oua pentru ca nu fusese fecundata pana acum, iar acum s-a nimerit sa fie fecundata cu seminte umane!

    RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: