"...cum percepţiile umane conştiente sunt limitate, adică receptăm energiile a căror frecvenţă se găseşte între nişte praguri, restul de energii cuprinse în semnal sunt receptate şi decodificate la nivel subliminal, apoi se "cazează" în subconştient. Şi ne influenţează de acolo, fără să ne dăm seama."
Liege.BlueIris


TOATA LUMEA-I FERMECATA

parintele Arsenie Papacioc

duminică, 29 ianuarie 2012

HOTII ! HOTII ! PRINDETI HOTII !!!


MANIPULATORII

Draga prietene virtual,


Dupa cum bine stii, daca intr-o mare minciuna presari cateva graunte de adevar, rezulta un MARE ADEVAR! Ia hai sa ne uitam impreuna la protagonistii videoclipului, la caracterul si la motivatiile lor reale, ca sa vedem pe cine si mai ales ce ar trebui sa credem:


• Aaron Russo
Cand afacerile nu mai merg iar lumea incepe sa te uite, asa cum este cazul ambitiosului regizor politician ahtiat dupa putere Aaaron Russo, atunci fiecare gaseste un motiv sau creeaza un “eveniment” ca sa  devina din nou vizibil... Mai un scandal, mai o betie, mai un divort, mai o bataie, mai o dezvaluire senzationala... orice, numai sa reintri in gratiile publicului.... 
Ce este un regizor?
Un manipulator de meserie, vezi bine, care tine spectatorii in transa si carora pe parcursul unui spectacol de teatru sau film, le controleaza si le conduce mintile si emotiile.
Ce este un politician?
Un manipulator de meserie vezi bine, care ca si regizorul isi tine spectatorii( electoratul) in transa folosindu-se de cuvinte mari, nespecifice si prin urmare confuzabile !
Cat despre

• Alex Jones
Ce este un jurnalist?
Un manipulator de meserie vezi bine, care, ca si un regizor sau un politician, catarat de pe meterezele mass-mediei arunca cu praf in ochii telespectatorilor!
Ei bine afla ca acest jurnalist dar si producator si regizor de filme si videoclipuri, marele luptator pentru cauza trezirii umanitatii, care pare obsedat de conspiratii, este de fapt mare obsedat de bani. El, marele jurnalist justitiar si vajnic luptator impotriva sclavagismului capitalist si impotriva profitului si a instaurarii Noii Ordini Momndiale este de multa vreme milionar, si a ajuns la acest profit urias vanzand ahtiatilor dupa conspiratii tot felul de "stiri" si conspiratii.
Colonelul Murphy avea o lege: "Banii nu trebuie sa stea la fraieri.."

Un film interviu facut de doi manipulatori profesionisti poate fi un film in care ti se arata MARELE ADEVAR!? Hai sa fim seriosi!

Crede orice dar numai dupa ce cercetezi temeinic.

 • Ciomagul si praful in ochi...
Actul de conducere presupune manipulare. Omenirea a fost condusa dintotdeauna de ciomag (puterea) si de praful in ochi 

( vrajitorii si samanii in copilaria umanitatii , preotii slujitori ai diverselor religii inca din antichitate, evul mediu si pana in prezent si acum, in epoca moderna massmedia). Ai aici pe cei doi reprezentanti duplicitari ai ciomagului si prafului in ochi. Pe “americanul” Aaron care a vrut sa fie cel mai puternic om de pe planeta, atunci cand a candidat la functia de Ciomagar Suprem, recte la presedintia Statelor Unite, si pe Marele Aruncator de Praf in Ochi, jurnalistul “moral” Jones? Ce vrei mai mult despre teoria manipularii? Cine pe cine manipuleaza pana la urma...?
Cine striga cel mai tare "Hotii, hotii!!! Prindeti hotii!"? Ai? Ia zi!

3 comentarii:

  1. Am urmatoarele scurte observatii:

    1. Fragmentele de adevar sunt si ele bune la ceva, in orice caz mai bune decat nimic.

    2. Trebuie sa incercam sa completam golurile de adevar, intr-un ansamblu cu cap si coada, fie si sub forma “teoria conspiratiei”.

    3. Eu nu cred ca lumea evolueaza la intamplare. Exista intotdeauna niste planuri. Nu un Plan unic, nici un plan universal, dar o succesiune de planuri care prin reusita sau prin esec imping lumea inainte.

    4. Jurnalistul este desigur un manipulator de cand nu mai furnizeaza informatii obiective, ci serveste interesele patronului.

    5. Regizorii buni au intotdeauna un mesaj de transmis, dar nu vad nimic rau in asta. Arta, fie ea “arta pentru arta” sau “arta cu tendinta”, trebuie sa ajunga la sufletul sau intelectul omului.

    6. Cine nu este manipulator atunci? Scriitorii? Preotii? Actorii? Toti doresc in felul lor sa ne duca pe un anumit drum.

    7. Trebuie sa admitem ca exista manipulatori care ne fac bine. Exista o definitie a diplomatului: unul care te trimite la dracu’ in asa fel incat sa arzi de nerabdare sa faci calatoria. Dar asta e manipulare de bine!

    8. A-ti dori puterea nu este in mod necesar ceva rau. Depinde ce faci cu ea. Puterea ratiunii, forta dreptului, “flower power” etc. sunt chestii bune, nu?

    9. Dar eu cred ca trebuie limitata definitia manipularii la influenta perversa, adica incercarea de a te trimite intr-o directie care nu este si a ta, ci doar a lor.

    10. Daca e sa fim puristi, si intr-o anumita privinta asta eu as putea fi - purist, singurii oameni care nu sunt manipulatori sunt cei care produc cu mana lor bunuri materiale indispensabile vietii. Cei care scot roade sau minerale din pamant, din apa, din iarba verde. Toti aceia dintre noi care nu fac aceste lucruri pot fi considerati manipulatori!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    Cu cat faci mai mult ghiveci in capul unui om, cu atat il poti manevra mai usor.
    Cu cat tartacutza lui se invarte precum girofarul, cu atat nu va mai fi buna la gandit si la a fi vigilenta...
    Un soi de religie avansata, dar la baza are tot FRICA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara dragii mei prieteni, Faustinus si Andrei...
    Orele fiind cam inaintate, maine intru la comentarii.
    Va multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere

Daca nu te temi ca ceea ce ai aflat te va lucra la subliminal, spune-acum: